Over mijzelf

 

Mijn naam is Michelle Kuiper, ik ben 27 jaar en woon samen met mijn man en dieren in Elim. Ik heb de opleiding maatschappelijk werk en dienstverlening gevolgd en ben gaan werken als maatschappelijk werker. Dit werk doe ik nog steeds met passie maar daarnaast heb ik mijn eigen prakrijk opgezet om mensen te begeleiden & coachen op een andere manier, namelijk met mijn paarden!

 

Vanaf mijn achtste jaar ben ik bezig met pony’s en paarden. Rijden en poetsen vulden hele weekenden. Deze paardenliefde is nooit meer overgegaan. Deze speciale dieren hebben mij veel laten zien, voelen en ervaren en ik kan me geen leven voorstellen zonder hen. Ze zijn er altijd voor mij om mij te ondersteunen, liefde te geven of wijze lessen te leren. Ik ben dankbaar dat ik de paarden kan inzetten om anderen dit ook te kunnen laten ervaren.

 

In 2016 heb ik de opleiding tot ondernemend paardencoach gevolgd bij het Europees OpleidingsCentrum Paardencoaches. Daarna heb ik verschillende verdiepingscursussen gevolgd zoals kindercoaching, teamcoaching en relatiecoaching. Onlangs heb ik de cursus 'je geboorte in kaart' afgerond en wil ik deze methode integreren in de sessies met de paarden. 

 

Ik vind het belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen bij mij en dat ze zichzelf kunnen zijn. Verder speelt het geloof een rol in mijn leven, en helpt dit mij in mijn werk. Zo kan ik aansluiten bij iedereen, zonder oordeel en geef ik je de ruimte om te groeien in je eigen ontwikkeling. Woorden die mij kenmerken zijn; spontaan, enthousiast, gedreven, eigenwijs, professioneel, open en eerlijk.