De paarden

 

Aragon

Aragon is een stoere Fjordenruin van 14 jaar. Zijn grootste hobby is eten. Dit doet hij het liefst de hele dag. Daarnaast vindt hij het heerlijk om gepoetst te worden en mag hij graag voor je werken. Aragon is oersterk maar heeft een hart van goud. Hij is een aards paard maar heeft ook een hele zachte kant. Aragon geeft je vertrouwen en kracht.

 

 

Trui

Trui is een shetlandmerrie van 15 jaar. Ze vindt het erg gezellig om samen buiten te wandelen. Trui is helemaal opgeleefd sinds ze mee mag doen in de coachsessies. Ze vindt het geweldig om kinderen en volwassenen haar vertrouwen en helende energie te kunnen geven. Trui is er ook heel goed in om angstige mensen toch een fijne sessie te geven. Verder is ze een (eigen)wijze dame die met iedereen de verbinding aan wil gaan. Ze voelt feilloos aan wat je nodig hebt en raakt daarbij je hart.

 

 

Braska

Braska is een KWPN merrie van 12 jaar. Ze  is een hele gevoelige merrie die duidelijk laat zien wat ze wil. In de kudde is zij tweede in rang. Dit betekent dat Braska goed leiding kan geven en dat ze een sterk en stabiel paard is, waar de anderen op kunnen vertrouwen. Braska is ontzettend lief en wil graag bij mensen zijn. Ze gaat voor je door het vuur. Braska wordt af en toe in de sessies ingezet zodat zij niet te veel belast wordt.

 

 

Nieuwe coaches

Onze driejarigen Belle Fleur en Gypsy Rose. Over een poosje mogen zij ook de rol van coach op zich nemen. Fleur is een friese merrie. Ze is heel lief en zachtaardig en komt iedereen altijd als eerste begroeten. Gypsy is een tinker merrie. Ze is heel zeker van zichzelf en (bijna) nergens bang voor.