Ik ga stoppen...

Gepubliceerd op 4 maart 2019 om 21:28

Zo, het is eruit.... Nee ik ga niet stoppen met mijn praktijk! Maar wel met het coachen van kinderen in mijn praktijk. Deze keuze heb ik al eerder gemaakt maar blijkbaar had ik er nog iets te leren want de kinderen bleven komen. Nu merk ik echter dat het goed is geweest. Net als vorig jaar rond deze tijd... Toen besloot ik dat het tijd was om te minderen met het werken buiten de deur. Een super goede keuze. Nu een jaar later, besluit ik dat ik mijn praktijk over een andere boeg wil gooien. De kinderen hebben me ontzettend veel geleerd maar ook laten voelen dat ik niet moet beginnen bij hen. De trajecten die ik doe met kinderen maak ik allemaal af hoor, geen zorgen! Maar nieuwe kind trajecten aannemen doe ik vanaf nu niet meer. 

 

Ik voel dat ik me wil gaan richten op (jonge) vrouwen. Meiden vanaf een jaar of 16 tot vrouwen van rond de 50. Deze vrouwen zijn een belangrijke doelgroep in onze maatschappij en ik vind het fantastisch om met hen te werken. 

 

Ben jij een (jonge) vrouw en zou je graag stappen willen zetten in je persoonlijke ontwikkeling?  Of heb je een (hulp)vraag of (leer)doel waaraan je wilt werken? Ik coach je bijvoorbeeld graag m.b.t.  de volgende onderwerpen:

 

 • Op zoek naar jezelf
 • Niet lekker in je vel
 • Aandacht voor jezelf (mindfulness)
 • Problemen op het werk/studie/thuis
 • Opkomen voor jezelf
 • Hoog gevoeligheid
 • Burn-out
 • Depressie
 • Verlies en rouw
 • Ziekte
 • Relatieproblemen
 • Angsten
 • Verwerking
 • Balans problemen (gezin/werk/huishouden)
 • Leven op de automatische piloot
 • Uit je hoofd, in je lijf
 • Emoties herkennen & erkennen

 

Het onderstaande gedichtje  van Hans Stolp vond ik zo passen bij mijn keuze, dat ik deze in mijn blogje met jullie wil delen:

''Wees moedig, durf te luisteren naar wat je van binnen voelt en weet. Wat anderen ook zeggen, volg de stem van je innerlijke weten. Dan word je, zoals je bent bedoeld.''

 

 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.