Coaching aan jonge vrouwen

Gepubliceerd op 25 december 2017 21:13

Eén van de doelgroepen die ik begeleid zijn jonge vrouwen. Jonge vrouwen staan aan het begin van een carrière, een relatie, het moederschap of een andere grote stap. Alle stappen die gemaakt worden gebeuren vanuit een basis.

Op deze basis borduur je je hele leven verder en bouw je aan je toekomst. Omdat ik het heel belangrijk vindt dat deze basis goed is, en het een fundament is van bijvoorbeeld jouzelf, jou en je partner of jou en je kinderen, wil ik deze vrouwen graag helpen het fundament te (her)storten of te verstevigen.

Jonge vrouwen hebben de toekomst en dat maakt dat deze vrouwen het verschil kunnen maken. Onderwerpen die ik tegenkom bij vrouwen zijn; onzekerheid, last hebben van een negatief zelfbeeld, niet voor jezelf op kunnen komen, hoog gevoeligheid, meer aan andere denken dan aan jezelf, lichamelijke signalen negeren en verschillende drukke dingen combineren (alle ballen in de lucht houden). Als je tegen dingen aanloopt die ik hierboven heb geschreven dan is het best lastig om voor die drukke en heftige baan te gaan. Of om een gelijkwaardige relatie te hebben. Of om moeder te worden en dat dan ook nog eens te moeten combineren met het huishouden en werk. Of om je dromen na te durven jagen. Natuurlijk zullen er altijd dingen zijn waar je mee zal moeten 'dealen'. Daar gaat het hier ook niet om. Ik heb zelf mogen ervaren wat het betekent om aan jezelf te werken, om je goed genoeg te voelen, om je te ontwikkelen op persoonlijk vlak. Dit geeft mij veel rust maar ook veel kracht. Ik weet hoe ik de dingen aan wil pakken en wat ik aankan. Daardoor voel ik me sterk en ben ik die jonge vrouw die het verschil ga maken. En dat is waarom ik deze vrouwen uitnodig om ook deze stap/kans te nemen. Durf jij?


«   »